Βρείτε και διαγράψτε διπλότυπες διευθύνσεις


Λογισμικό εύρεσης και διαγραφής
διπλότυπων διευθύνσεων

Εργάζεστε με δεδομένα; Για παράδειγμα, στο μάρκετινγκ με λίστες διευθύνσεων; Τότε πιθανότατα έχετε ήδη ενοχληθεί από το γεγονός ότι η ποιότητα των δεδομένων σας δεν είναι τόσο καλή όσο θα μπορούσε να είναι στις περισσότερες περιπτώσεις. Για παράδειγμα, συχνά περιέχουν διπλές καταχωρήσεις που είναι δύσκολο να εντοπιστούν, ειδικά αν πρόκειται για ονόματα εταιρειών ή ατόμων. Ή αντιμετωπίζετε το πρόβλημα ότι πρέπει να συγχωνεύσετε δεδομένα από διαφορετικές πηγές. Τότε ρίξτε μια ματιά στα ακόλουθα προϊόντα:

  • DedupeWizard 8: Ένα απλό λογισμικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς ειδικές τεχνικές γνώσεις για να βρείτε διπλότυπες διευθύνσεις στο Excel. Οι διπλότυπες διευθύνσεις μπορούν να βρεθούν χρησιμοποιώντας την ταχυδρομική διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου ή / και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είτε μέσα σε ένα ενιαίο κατάλογο διευθύνσεων είτε μεταξύ δύο καταλόγων διευθύνσεων, όπως απαιτείται για τον έλεγχο των καταλόγων opt-out για παράδειγμα. Η επεξεργασία είναι δυνατή μόνο για αρχεία Excel.
  • DataQualityTools 8: Σε σύγκριση με το DedupeWizard, το DataQualityTools προσφέρει περισσότερες επιλογές εύρεσης διπλότυπων διευθύνσεων, καθώς και μια ολόκληρη σειρά από πρόσθετες λειτουργίες για την επεξεργασία δεδομένων διευθύνσεων, όπως λειτουργία συγχώνευσης των πεδίων δεδομένων. Εκτός από τα αρχεία Excel, το πρόγραμμα μπορεί επίσης να επεξεργαστεί dBase, ACCESS, VistaDB και αρχεία κειμένου, καθώς και διακομιστές βάσεων δεδομένων, όπως MS SQL Server, PostgreSQL, ORACLE και MySQL.

Περισσότερες πληροφορίες: www.dataqualityapps.com